Harry Potter RPG
Hallo! Van harte welkom op hét Harry Potter roleplay forum van Nederland. Hier kun je helemaal opgaan in de rol die jij altijd al had willen spelen. Veel plezier!

Huisregels

Ga naar beneden

Huisregels

Bericht van Draco Malfoy op vr aug 14, 2015 6:14 pm

We willen jullie niet te lang van jullie plezier afhouden en het natuurlijk ook leuk laten hebben met niet al te veel regeltjes, maar jullie voelen het alvast aankomen. We gaan er hier toch een aantal op een rijtje zetten zodat het leuk blijft voor iedereen.  • Het spreekt voor zich: het is een HP Roleplay forum. Het is dus best wel vreemd als er opeens een 'Edward Cullen' opduikt. Dus je maakt een personage aan uit de Harry Potter wereld of verzin zelf een personage.
  • Natuurlijk willen we ook niet met twee dezelfde personages zitten. Dus bekijk eerst even welke er al zijn. Moest het toch gebeuren dat je niet goed gekeken hebt - wat altijd kan natuurlijk - en je toch een dubbel aanmaakt, gelieve deze dan aan te passen van naam. Wie een personage als eerste heeft aangemaakt, krijgt natuurlijk voorrang. (Als je er niet kan uitkomen, mag je altijd een moderator contacteren).
  • Ruzie maken mag! Natuurlijk niet persoonlijk, maar wel wanneer je helemaal aan het opgaan bent in je rol! Als we merken dat er toch een ruzie aan de gang is buiten de roleplay om, krijg je een waarschuwing.
  • Bij 3 waarschuwing komt er een ban van een week. Hierna ben je weer van harte welkom op het forum, maar mocht je hierna toch nog drie keer een waarschuwing krijgen, zijn wij helaas genoodzaakt je permanent te verwijderen van het forum.
  • Respect is heel belangrijk!
  • Gelieve geen reclame maken! Maar moest je zelf bezig zijn met een leuk verhaal en je wilt het toch promoten: geef even een seintje en het is oké!
  • Niet iedereen is even goed in schrijven. Natuurlijk willen we hier geen dialect lezen, maar we gaan heus niet kijken op schrijffouten! Wat we wel verwachten is dat je minimum 5 zinnen typt.
  • En natuurlijk, veel plezier! Voor vragen kan je altijd een moderator contacteren.
Draco Malfoy
Draco Malfoy
Admin

Aantal berichten : 255
Registratiedatum : 14-08-15
Woonplaats : Malfoy Manor

Profiel bekijken http://harrypotterfantasy.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum