Harry Potter RPG
Hallo! Van harte welkom op hét Harry Potter roleplay forum van Nederland. Hier kun je helemaal opgaan in de rol die jij altijd al had willen spelen. Veel plezier!

Bestaande personages

Ga naar beneden

Bestaande personages

Bericht van Draco Malfoy op vr aug 14, 2015 6:33 pm

Ja, ik weet het: waarom voorstellen als we een bekend personage hebben? Natuurlijk weten we ook dat iedereen dat personage kent. MAAR om verwarring te voorkomen willen we toch een korte beschrijving. Niet wie jullie zijn, want dat is natuurlijk duidelijk, maar jullie verhaal. Gaat je personage zijn zoals in de boeken en films? Of geven jullie er je eigen draai aan? Vertel het hier in het kort.
Draco Malfoy
Draco Malfoy
Admin

Aantal berichten : 255
Registratiedatum : 14-08-15
Woonplaats : Malfoy Manor

Profiel bekijken http://harrypotterfantasy.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Bestaande personages

Bericht van Blaise Zabini op do aug 20, 2015 6:34 pm

Ik ben Blaise Zabini, een van de beste vrienden van Draco Malfoy. Ik houd van grappen maken, Mudbloods uitkotsen, maar ik ben zeker wel een trouwe vriend als je mij ook te vriend houdt. Mijn vader is Italiaans en mijn moeder is Brits. Mijn vader is uiteindelijk verhuisd naar Groot-Brittannië omdat Hogwarts beter aangeschreven staat dan de Toverschool in Italië. Mijn ouders hebben graag het beste van het beste, net als ik trouwens. Sinds kort zijn we trouwe volgers van the Dark Lord. Mijn ouders zijn kortgeleden tot Death Eater benoemd en ook ik ben binnenkort aan de beurt. Het zal spannend worden dit jaar, maar wat is Hogwarts zonder wat actie?
Blaise Zabini
Blaise Zabini

Aantal berichten : 141
Registratiedatum : 20-08-15
Leeftijd : 39
Woonplaats : Hogwarts

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum