Harry Potter RPG
Hallo! Van harte welkom op hét Harry Potter roleplay forum van Nederland. Hier kun je helemaal opgaan in de rol die jij altijd al had willen spelen. Veel plezier!

Eigen personages

Ga naar beneden

Eigen personages

Bericht van Draco Malfoy op vr aug 14, 2015 6:36 pm

Als je zelf een personage aanmaakt, willen we toch wat meer uitleg. Dus stel hier je eigen verzonnen personage voor. Wil je een lang verdwenen zus spelen van Hermelien? Ook geen probleem, maar overleg dat wel eerst met de persoon achter Hermelien. Zo voorkomen we een ruzie natuurlijk.
Draco Malfoy
Draco Malfoy
Admin

Aantal berichten : 255
Registratiedatum : 14-08-15
Woonplaats : Malfoy Manor

Profiel bekijken http://harrypotterfantasy.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Eigen personages

Bericht van Sapho Revere op do aug 20, 2015 9:05 pm

Naam: Sapho Revere
Leeftijd: 16 (bijna 17).
Status: Dreuzelouders
Meer:
Mijn naam is Sapho Revere, mijn beide ouders zijn Dreuzels, net zoals mijn hele familie trouwens. Ze waren dan ook net zoals ik stom verbaasd toen ik op mijn elfde verjaardag een brief van Hogwarts kreeg. Wat was Hogwarts? Maar ondertussen kan ik deze school al voor een aantal jaar mijn tweede thuis noemen.
Ik heb nooit veel vrienden gehad, maar toen ik werd ingedeeld bij Gryffindor kwam ook daar plotseling verandering in, alsof ik ben opgestaan in een droom.
Verder vind ik jongens helemaal fantastisch. Misschien heb ik ook wel een stiekeme crush op Harry, gewoon omdat hij zo aardig is. Maar dan heb ik ook dat stiekeme duister kantje, dat steeds in het geheim dagdroomt over de jongens uit Slytherin. Al bij al, ben ik nog steeds vrijgezel.
Sapho Revere
Sapho Revere

Aantal berichten : 166
Registratiedatum : 19-08-15

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum